Vinduerne falder ud i Odinsgård

Odinsgård - afdeling 11 i Brabrand Boligforening - Stenaldervej i Brabrand
“Jeg havde lige åbnet køkkenvinduet og var gået ind i stuen. Så hørte jeg et mægtigt brag udefra. Men det var altså mit køkkenvindue, som var faldet ud og ned fra 3. sal, hvor jeg bor”, sagde en kvindelig beboer på et af de mange afdelingsmøder, som afholdes i alle afdelinger i Brabrand Boligforening i løbet af denne og næste uge.

På afdelingsmødet i Odinsgård på Stenaldervej kunne en fortvivlet mandlig beboer fortælle, at han havde været på ferie, og da han kom hjem, havde der været nogen inde i hans lejlighed og skruet hans køkkenvindue fast, så det ikke kan åbnes. Han ville gerne have en forklaring.

Varmemester Mogens Rasmussen fortalte, at efter et vindue var faldet ud, havde han fundet otte andre vinduer som også var i fare for at falde ud. Det havde han set udefra og var gået ind i selv aflåste lejligheder for at afværge flere katastrofer. “Desværre er der tre måneders leveringstid på nye vinduer,” måtte han meddele til de beboere som nu ikke kan åbne deres vinduer.

“Vi bor i en afdeling som i den grad er plaget af byggesjusk”, sagde Gitte Sørensen fra afdelingsbestyrelsen. Hun afleverede en rapport til repræsentanter for boligforeningens administration og bad om hjælp til at få rettet op på de alvorlige skader i afdelingen, hvor også især elevatorer er plaget af fejl.

Du kan læse mere om afdelingsmøderne i Skræppebladets udgave, som udkommer omkring 1. oktober. Du kan også læse om de millioner som allerede er pumpet ind i den 17 år gamle afdeling til renovering af varmesystemet i Skræppebladets juli-nr. side 4: http://www.skraeppebladet.dk/gammel/juli07.pdf

Læs mere om afdeling Odinsgård hos Brabrand Boligforening: http://www.bbbo.dk/webcare.asp?ID=Stc185-Itm
Hjemmeside for Brabrand Boligforening: http://www.bbbo.dk

Skribenten af dette indlæg på Skræppebladets blog deltog på boeoermødet.

Blogartiklen er oprettet: 05. sep 2007. Opdateret 31. aug 2009 kl. 22:49


Del eller print denne side:  

Tilbagevisende links


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt