Åbyhøj Nord også plaget af indbrud

Indbrud i Åbyhøj - FOTOCOLLAGE baseret på byskilt og skilt for “tøm bilen før tyven”
Det nordlige Åbyhøj og massivt plaget af indbrud, skriver Lokalbladet i dag i avisens største indlæg: En langt læserbrev introduceres med “Grandvoksne mænd i Åbyhøj ryster i bukserne” og indledes med redaktionens kommentarer, bl.a.:

“[…] Politiet har en opgave og den må det løse – vi vil ikke finde os i alle disse indbrud. Ovenstående er blot nogle af de frustrerede konstateringer hos en granvoksen borger i Åbyhøj, som redaktionen har talt med; – han tør ikke få sit navn frem af frygt for repressalier fra de lovløse indbrudstyve og andre […] ”

Det nordlige Åbyhøj ligger ved siden af Holmstrup Mark – adskilt af de kunstige bjerge, Hasle Bakker. Beboerne på Holmstrup Mark oplever også for tiden en voldsom indbrudsbølge, og det er sandsynligt, at der er en sammenhæng.

I læserbrevet skriver den fortvivlede borger bl.a. om indbrud hos en familie sidst i oktober. Familien har delvis fået genanskaffet det stjålne, da endnu et indbrud ripper huset først i december. Læserbrevsskribenten skriver også, at politiet ikke tager indbrudene alvorligt, og at politiet ikke har lyst til at tage sig af anmeldelser, hvor anmelderen faktisk ser en formodet tyv i aktion.

“Hvad er det man hele tiden hører fra tv og fra politiledelsen – at man ikke selv skal gribe ind, men omgående ringe til politiet, som så vil komme og kigge på sagen. Det passer ikke. Politiet kommer ikke,” skriver læserbrevsskribenten.

Læs om Lokalbladet: http://favrskov-gruppen.dk/index.php?id=445

Læs Skræppebladets blog:
“Indbrudsbølge hærger Holmstrup Mark”: http://blog.skraeppebladet.dk/2007/12/indbrudsbølge-hærger-holmstrup-mark/

Læs skræppebladets blog om indbrud.

Blogartiklen er oprettet: 19. dec 2007


Del eller print denne side:  

Tilbagevisende links


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt