Annoncer

Skræppebladet bringer som udgangspunkt ikke annoncer for kommercielle projekter, firmaer mv.

Men Skræppebladet vil gerne bringe omtale – også i den helt korte annonce-lignende form – for beboerrelevante aktiviteter, projekter og arrangementer.
I det trykte blad bliver omtalerne placeret i den del af magasinet som beskriver aktiviteter eller hvis de er meget korte og velegnet til gentagelse placeres de på det opslag, som kaldes “Skræppens Tavle”.

Tips til projektledere

1:
– Skriv en artikel om eller fra projektet.
– Fremskaf illustration (logo, tegning eller lignende) eller tag nogle fotos (digitalt i printvenlig opløsning, f.eks. 10 x 15 cm i 300 dpi, og gem i ret god kvalitet i formatet jpg hvilket svarer til 1-5 MB)
– Skriv en kort pressemeddelelse som henviser til artiklen og evt nogle fotos/illustrationer, som pressen kan anvende vederlagsfrit mod kreditering. Husk i pressemeddelelsen at angive kontaktpersoner med navn, telefonnr, e-mailadresse mv.
– Send det hele til Skræppebladet og de andre medier, som I gerne vil omtales i.
Deadline er den samme som for alle andre indlæg.

2:
Send en invitation i en almindelig e-mail til redaktionen. I invitationen skrives en opfordring til at redaktionsmedlemmer deltager i en bestemt begivenhed eller tager kontakt til en bestemt person, som så kan fortælle en god historie.
Husk at skrive lidt om hvad redaktionsmedlemmet (journalisten) kan forvente at få med hjem.
Deadline for denne metode er selvfølgelig i “rimelig god tid” før bladets almindelige deadline, da der lige skal findes et redaktionsmedlem til at dække begivenheden/sagen og som efterfølgende skal skrive. Måske op til tre måneder før det trykte blad sendes på gaden

3:
Send en lille annoncetekst og evt. illustration/foto til Skræppebladet
Du kan ikke forvente at få indflydelse på layout.
Deadline er den samme som for alle andre indlæg.

Hastesager

Er I kommet lidt for sent i gang eller er der bare sket noget i løbet af kort tid? Brug Skræppebladets hjemmeside og send materiale til blog[AT]skraeppebladet[DOT]dk, hvor blogredaktionen nok kan nå at tage sagen op i løbet af timer eller højst et par dage.

Du kan også oprette sig som bruger og bede om at komme med i blogredaktionen. Så kan I selv (uden tidsforsinkelse) oprette blogindlæg på Skræppebladets blog, der er at sammenligne med en nyhedstjeneste, hvor indlæg typisk har 1-2000 læsere inden for den første uge.

Kommercielle annoncer

Der er ikke adgang til Skræppebladets sider for kommercielle annoncer. Men Skræppebladet er altid på udkig efter sponsorer, som f.eks. kan give vindere af en konkurrence i Skræppebladet en gave, et gavekort eller en gavecheck. Skræppebladet kan kun tilbyde at firmanavn bliver gengivet. Kontakt redaktionen for nærmere information.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data