Valdemarsdag i Sonnes­gården

Der var hverken besøg fra Kongehuset eller DR1. Desværre, for det var en festlig dag i afdeling 22. Klokken 9.00 startede vi med afsyngning af ”I østen stiger solen op”, hvorefter dagens første event løb af stablen. Fra fjerde sal dalede Dannebrog, via et snoretræk, langsomt til jorden og blev under afsyngning af ”Der er ingenting der maner” hejst op i flagstangen. En festlig start på dagen

Der var til denne dag opstillet et par telte på vores plæner, og omkring 70 personer var herefter til morgenmad med rundstykker og kaffe. Vejret kunne have været bedre, men vi fik da afsluttet morgenmaden i de opstillede telte. Klokken 10 ankom det ca 20 mand store orkester ”Lisbjerg Big Band”.

Dannebro faldt fra himlen.

De gik i gang med at opstille stole og nodestativer, fik lidt at styrke sig på, og så gav de os en times herlig big band musik, hovedsagelig baseret på Count Basie numre. Desværre for vores naboer, måtte vi rykke ind i vores store rummelige fælleshus, da vejret ikke var særligt imødekommende. Om naboerne kunne følge lidt med er usikkert, men forhåbentlig kunne de høre lidt af musikken, for det var både festlig og glad musik vi blev præsenteret for.

God musik i fælleshuset.

Vi havde så en stille time hvor vi fik ryddet lidt op og gjort klar til frokosten. Klokken 13 blev to store gas-grill tændt i det ene af teltene. Vejret var nu så tilpas medgørligt til, at vi igen kunne rykke udenfor. Og så mødtes 50 beboere til fælles grillning af egne medbragte produkter. Og der blev hygget og snakket til langt ud på eftermiddagen. En festlig dag i afdeling 22, arrangeret af den lokale billardklub ”skomager-drengene”.

Det var en vældigt hyggelig dag for alle.

Der blev grillet og snakket.

Tak til dem for et godt arrangement.

Læs også

▮ Skræppebladets blog,

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt på
Skræppebladets blog

af Elsebeth Frederiksen

blog-logoI kategorierne:

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data