Velbesøgt årsmøde i Samvirket

Samarbejdet mellem professionelle og frivillige i Gellerup har ansvaret for den boligsociale indsats i Gellerupparken og Toveshøj de kommende fem år

Årsmødet i Samvirket i Gellerup og Toveshøj blev holdt tirsdag den 19. januar i det nystartede Foreningernes Hus, tidligere Nordgårdskolen. Og det blev et velbesøgt årsmøde med deltagelse af omkring 60 personer.

Samvirkets mange aktiviteter i det forløbne år blev gennemgået. Der blev fokuseret på det boligsociale arbejde med Fritidspatruljen og Foreningernes Hus. Begge indsatser er der store forventninger til.
På årsmødet fortalte Samvirkets ad hoc-grupper om deres arbejde, som blandt andet drejer sig om at etablere en Pædagogisk Rådgivning i Gellerupområdet samt Debatforum for Forældre, der står bag konferencen ”Jeg vil give mit barn et godt liv”, som bliver holdt den 28. februar i Foreningernes Hus.

Der blev også fortalt om flere andre spændende projekter blandt andet sansehaven, som der er planer om at placere i svinget ved Gudrunsvej. Og der blev vist den populære video med ”Stop det – Drop det”-sangen, der er blevet et kæmpe-hit på YouTube.

Styregruppen med bred repræsentation

Samvirkets styregruppe består af både kommunale, boligforenings- og foreningsrepræsentanter. Der sidder pt. 11 personer i styregruppen, der blandt andet står for at arrangere de fire årlige Kvartalsmøder i Samvirket.

På grund af travlhed med sit byrådsarbejde trak Rabih Azad-Ahmad sig fra Samvirkets styregruppe, nyudpeget hertil blev i stedet Verner Karkov, leder af Livsværkstederne.

Samvirkets Styregruppe vil derudover i det kommende år består af de tre kommunale medlemmer: Anders Glahn (leder af Fritid/ungdom), Jesper Lund Madsen (skoleleder Toveshøjskole) og Inge Kjærgaard (Socialcenter Vest, afdelingsleder). Boligforeningsrepræsentanterne Marianne Rossen (Afd. 4 – Gellerupparken), Troels Bo Knudsen (Afd. 5 – Toveshøj) samt foreningrepræsentanterne: Ahmad El Ahmad (Arabisk Kultur/Vejledningscentret), Anett Christensen (FamilieNetværk), Tinna Andersen (Perlevennerne), Ilham Mohammed (FamilieNetværk) og Abdullahi (Sportsforeningen 2006)

Vil du vide mere om Samvirket i Gellerup og Toveshøj, kan du kontakte Samvirkets sekretariat: Pia Emilie Bach Jacobsen, Brabrand Boligforening – mobil 6122 3756 – e-mail pij[AT]bbbo[DOT]dk eller Helle Hansen, Socialcenter Vest – mobil 2920 8978 – e-mail helhan[AT]aarhus[DOT]dk

Vær aktiv i samvirket
Har du lyst til at være aktiv i dit lokalområde, så er Samvirket i Gellerup og Toveshøj et rigtig godt sted at starte.

På kvartalsmøderne møder du andre ildsjæle i lokalområdet, du lærer foreningsrepræsentanter at kende og hilser på medarbejdere fra socialforvaltningen, de kommunale institutioner og lokalpolitiet.
Næste kvartalsmøde i Samvirket er
Tirsdag den 23. marts
klokken 16.30-19.00
i Foreningernes Hus

Tilmelding til Sekretariatet –
e-mail: helhan[AT]aarhus[DOT]dk
mobil 29208978

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2010-02 Marts

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2010-02 Marts
i sektionen Artikler

forsiden af magasinet 2010-02 Marts

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data