Leder

Tid til at lade op

I den forgangne måned afventede vi i Skræppebladets redaktion med interesse, om repræsentantskabet ønskede bladet som et afdelings- eller foreningsblad. Og vi er i redaktionen glade for fortsat at være et foreningsblad, der udkommer til alle beboere i Brabrand Boligforening.

Vi står ikke stille; men udvikler løbende på indholdet i Skræppebladet, så det forhåbenligt byder på interes­sant og vedkommende læsestof for alle modtagere af bladet.

Derfor taler vi jævnligt om, hvordan vi kan gøre Skræppe­bladet endnu bedre og mere relevant for netop DIG. Men uden reaktioner fra læserne bliver det mest til vore egne gætterier om dine og din nabos ønsker til bladet. Og da ingen af os er tankelæsere, håber vi på, at du vil fortælle os din mening om det, vi laver. Hvilke emner er spændende, hvad må vi gerne skrive mere om, og hvad er ikke så vellykket? Send os en e-mail og begrund meget gerne dine holdninger, så vi kan blive klogere på, hvad der duer, og hvad der ikke duer.

På de kommende afdelingsmøder er der flere steder valg af repræsentanter til Skræppebladets redaktion, og uanset om du er ung eller gammel, ordblind eller uddannet journalist eller noget midt i mellem, så kan du stille op til redaktionen.

Det gælder bare om at have noget på hjertet, lyst til at skrive og formidle stof til naboer og øvrige beboere og ønske at være med til at arbejde for et godt og spændende beboerblad, og på den måde kan man endnu lettere være med til at få det gode og interessante stof i bladet.

Med sommeren og ferien skulle der gerne være tid til afslapning og samlen kræfter til en ny arbejdsperiode. Det er derfor mit håb, at alle folkevalgte, medarbejdere og alle beboere i øvrigt vil vende tilbage efter ferien med positive oplevelser og erfaringer i bagagen klare til at tage hul på arbejdet med fornyet energi, så­ledes at der kan være fokus på samarbejde, fælles ud­vikling og problemløsning, at vi alle vegne kan møde hinanden med respekt og åbenhed.

Med ønske om en god sommer til alle.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2010-06 Juli

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2010-06 Juli side 2 forsiden af magasinet 2010-06 Juli

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data