Allan Fisker har akut brug for økonomisk hjælp til at få det indsamlede tøj sendt til børnehjemmet i Riga

”Støtteforeningen Allan Fiskers børnehjem i Riga” er trukket i arbejdstøjet for at være med til hurtigt at få penge i kassen, så der kan blive sendt en container af sted

Gellerups egen Østjyde, Allan Fisker, er ved at have kælderen fuld af banankasser fyldt med indsamlet tøj, sko og sager, der er klar til at blive afskibet til Riga. Men desværre er støtteforeningens egenkapital for tiden ikke ret stor, så der mangler penge til at kunne sende en container af sted.

”Derfor er bestyrelsen gået i gang med en hvervekampagne af både støttemedlemmer samt nye bidragsydere”, fortæller støtteforeningens formand Gunhild Weisbjerg.
”Vores støtteforening har hidtil ført en rimelig stille tilværelse, hvor vi kun har benyttet vores hjemmeside http://www.allanfisker.dk som kommunikationsvej til at meddele os på. Men vi er nu begyndt at udsende et nyhedsbrev for at få en mere direkte kontakt til støttemedlemmerne”, siger formanden.

Det er de mange enkeltbidrag, der sammen med donationer fra forskellige fonde, indtægter fra Allans mange foredrag om foreningen og Allans salg af indsamlet aluminium er med til at betale for transporten af containere til Riga en til to gange om året – en udgift på ca. 16.000-18.000 kroner pr udsending.

I Riga sikrer containerne, at børnene, der er tilknyttet børnehjemmet, får tøj og sko m.v. I Riga svarer værdien af en container fra Allan til omtrent en kvart million kroner. I de 15 år, Allan har hjulpet børnehjemmet, løber værdien af hjælpen således op i seks millioner kroner.

Støt Allan Fiskers hjælpearbejde
Støttebeløb indsættes på konto
reg. Nr. 9895 – Konto 0001 527282
i Sparbank, City Vest, afd.
Obs: Husk at oplyse navn og adresse og gerne mail-adresse.

Læs mere på støtteforeningens hjemmeside
http://www.allanfisker.dk.
Den opdateres løbende med nyt.

Køb en hjælp og støt Allans børnehjem

For hurtig at få penge i kassen er flere af bestyrelsens egne medlemmer selv trukket i arbejdstøjet og tilbyder forskelle ydelser, hvor betalingen herfor går direkte til Allan Fiskers støtteforening.

Støtteforeningens formand, psykoterapeut og foredragsholder Gunhild Weisbjerg, tilbyder tre af hendes foredrag efter eget valg til halv pris. Bestyrelsesmedlem Ida Oxholm, der er slanketerapeut og forfatter, tilbyder ligeledes tre foredrag efter eget valg til halv pris. Og foreningens sekretær, Helle Hansen, der også er journalist, tilbyder udfærdigelse af fem pressemeddelelse til en pris af 500 kroner pr. stk. Endelig er det også muligt at invitere Allan Fisker ud for at holde et foredrag. Prisen er minimum 1000 kr. samt dækning af udgifter til transport.

Alle bidrag til foreningen går ubeskåret til at betale for omkostningerne i forbindelse med transporten af containere til Riga, samt enkelte udgifter til vedligeholdelsen af Allans cykel samt trailer – og hans mobiltelefon, som han benytter, når han taler med folk, som vil donere tøj.

Vil du være med til at støtte Allan Fiskers arbejde, så koster der 100 kroner at være medlem i støtteforeningen, og man er selvfølgelig meget velkommen til at indbetale mere.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2010-08 Oktober

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2010-08 Oktober side 8
i sektionen Artikler

forsiden af magasinet 2010-08 Oktober

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data