Samarbejdet spiller i Søvangen

Beboerne i Søvangen har et godt og tæt forhold til driftspersonalet

Søvangen er en af vores ældste afdelinger i boligforeningen. Med sin flotte funktionalistiske arkitektur og placering i det naturskønne Brabrand med udsigt over Brabrand Sø danner afdelingen den perfekte kulisse for et godt hverdagsliv og fællesskab.

Rammerne smitter også af på vores driftspersonale, der nyder at komme rundt i afdelingen og hjælpe, hvor der er brug for det. Det glæder dem især, at mange beboere giver udtryk for, at de er glade for det tætte forhold, de har fået til driftspersonalet, og at der tages hånd om deres problemer og bekymringer.

Kolde og fugtige måneder giver problemer

I løbet af efterårsmånederne har der været daglige henvendelser fra beboerne i Søvangen vedrørende problemer med skimmelsvamp og fugt i deres boliger.

Søvangen blev opført i 1959 og er Brabrand Boligforenings næstældste afdeling, så de ældre bygninger er ekstra udsatte i årets koldeste og fugtigste måneder.

Der er imidlertid råd at hente fra driftspersonalet, for problemerne kan bekæmpes med et godt indeklima.

Ved at lufte ud tre gange dagligt og sørge for en god, varm indetemperatur kan skimmelsvamp og fugt reduceres betydeligt. Heldigvis er Søvangens driftsafdeling god til at vejlede beboerne.

Renovering på vej

I løbet af 2022 forventes det, at en helhedsrenovering og modernisering af Søvangen vil gå i gang, hvor der blandt andet er planlagt tiltag, som vil få bugt med skimmelsvamp og fugt og gøre afdelingen klar til mange flere år endnu.

Renoveringen skal hjælpe med til, at afdelingen lever op til nutidens bolig- og energikrav, men den vil fortsat bevare sin flotte arkitektur, som endda kommer til at fremstå endnu skarpere inden for tidssvarende standarder.

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2022-01 Februar

2022-01 Februar