Ny projektchef glæder sig til ­fremtidens udfordringer

Med ansættelsen af Jens Martin Møller som chef for projektafdelingen er direktionen i Brabrand Boligforening nu fuldtallig

Siden d. 1. februar har projektchefen i Brabrand Boligforening heddet Jens Martin Møller. Med ham på holdet er direktionen nu fuldtallig og består af administrerende direktør Kristian Würtz, administrationschef Susanne Witting og projektchef Jens Martin Møller.
”Jeg glæder mig til arbejdet som bygherre i en organisation, der bygger for og med mennesker, hvor man som bygherre bidrager til en samfundsopgave, og hvor man har en bred pallette af mål at arbejde med både i forhold til kvalitet, byudvikling og mennesker,” siger han.

Jens Martin kommer fra WSP Danmark, hvor han de seneste år har været afdelingschef for bygningsrådgivning i Jylland. Før det var han i 26 år rådgivende ingeniør hos COWI, bl.a. som bygherrerådgiver. Igennem sin karriere har Jens Martin beskæftiget sig bredt med rådgivning inden for byggeri med projektering, drift, vedligehold, projektledelse og bygherrerådgivning. De mange år i byggebranchen har lært ham at sætte brugere og beboere i centrum, når det kommer til byggeri og renovering.

”Jeg har arbejdet med procesrådgivning med mange forskellige interessenter og med beboerinddragelse i eksempelvis renoveringsprojekter. Det er enormt vigtigt, at beboerne er inddraget, da projekter ikke kun handler om teknik og penge, men om mennesker og deres hjem,” siger Jens Martin Møller.

Fokus på visioner og værdier

Den nye projektchef ved, hvad det vil sige at sidde for bordenden, og han ved også, hvad det vil sige at sidde på den anden side af bordet som rådgiver. Men rollen som bygherre er ny.
”Jeg plejer som rådgiver at være den, der kommer med valgmuligheder og løsninger. Nu ligger beslutningerne hos mig, og det er spændende og en af grundene til, at jeg tog jobbet,” fortæller han.
I første omgang vil han bruge tid på at klarlægge, hvilke visioner og værdier boligforeningen står for nu og i fremtiden.

”Hvordan differentierer vi os fra de andre bygherrer på markedet? Hvor og hvordan bygger vi, hvad er vores visioner omkring bæredygtighed, og hvad vil vi gerne være kendt for? Alle de spørgsmål er vigtige at italesætte, da svarene skal fortælle entreprenører og samarbejdspartnere, hvorfor de skal vælge os til nye projekter,” siger han.

Kender den almene sektor

Jens Martin har stor erfaring med projektledelse, driftsrådgivning, bygherrerådgivning og ikke mindst personaleledelse. Han er derudover vant til at styre større projekter i forhold til kontrakter, tid, økonomi, udbud og lovgivning, og så har Jens Martin den force, at han kender til den almene sektor og har arbejdet med Brabrand Boligforening før.

Hos COWI var han således bygherrerådgiver på renoveringen af de ni blokke i afd. 3, Skovgårdsparken. Og i 2017 blev han igen inddraget i processen omkring højhuset i Skovgårdsparken. Han ser derfor frem til fortsat at være en del af processen i Skovgårdsparken, ligesom han glæder sig til at få kendskab til alle de øvrige afdelinger og projekter.

Blå bog
  • Jens Martin er uddannet bygnings­ingeniør.
  • Efter studiet har han arbejdet 26 år hos Cowi, hvor han først projekterede og var projektleder og senere blev bygherrerådgiver og leder for 120 medarbejdere.
  • Han bor i Skæring med sin kone og tre børn.
  • Fritiden bruger han helst udendørs med en løbetur, cykeltur eller jagt.
  • Jens Martin har et lille skovbrug i Halling – et fristed, han bruger til at koble fra med motorsaven i hånden. Han ejer desuden en rød Massey Ferguson-traktor fra 1972, som benyttes i skoven.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2022-02 Marts

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2022-02 Marts side 16-17
i sektionen Foreningen

forsiden af magasinet 2022-02 Marts

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data