Kom til havefest og Løb Mellem Husene

Lørdag d. 3. september holder vi igen Løb Mellem Husene i Gellerup, og ALLE kan være med! Løbet er både for de hurtige, hyggemotionisterne og dem, der bare gerne vil gå en tur. Løb eller gå den lange rute på 5 km, eller snup den korte rute på 1,7 km. Igen i år vil der være oplevelser ude på ruten, som giver god stemning og opbakning til deltagerne.

Musik og underholdning i byparken

Efter løbet er der fest, musik og underholdning i byparken. Her vil der udover boder med mad og drikke være en musikscene, hvor blandt andet Aarhus Jazz Orkester spiller. Alle er velkomne til at tage picnictæppet under armen og nyde musikken og stemningen i byparken.

Børneunderholdning på Verdenspladsen

Sidste år deltog mange familier og børn. Vi har derfor arbejdet på at få flere aktiviteter og mere underholdning for børn på programmet.
I forbindelse med Løb Mellem Husene omdannes Verdenspladsen ved Sports- og Kulturcampus derfor til børnefestivalsplads med en scene til dans, musik og underholdning. Her kommer bl.a. Sebastian Klein og laver børne-comedy-show, der vil være børnekoncerter og mulighed for at prøve kræfter med Fortnite og Tik Tok-dans. Derudover vil der være boder og børneaktiviteter rundt på pladsen.

Program – følg med på Facebook

Vi opdaterer løbende programmet og annoncerer musik, underholdning og aktiviteter på facebooksiden ”Løb Mellem Husene Aarhus”. Følg siden nu, så du får alle nyheder og information om Løb Mellem Husene.

Stor lokal opbakning

Sidste år deltog mange beboere, lokale foreninger, klubber og virksomheder i løbet. Vi håber, at der i år er samme store opbakning til at løbe med venner, naboer, kollegaer og samarbejdspartnere.

Beboerrabat

Som beboer i Brabrand Boligforening får du rabat til Løb Mellem Husene. Du får rabatkoden ved at sende en mail til Aske Jensen på asje[AT]bbbo[DOT]dk eller ved at møde op på biblioteket i Gellerup, Karen Blixens Boulevard 23. Her sidder Aske og hjælper med beboertilmelding hver tirsdag kl. 10-12 og onsdag kl. 15-17 frem til løbet afholdes.
Vi ses til en sjov og hyggelig dag!

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2022-05 September

2022-05 September side 8