ACFC var tæt på opløsning – nu er de i serie 1

Gellerups fodboldstolthed, ACFC, har triumferet ved at fejre oprykning til serie 1, hvilket er en historisk præstation for holdet

Træner Danni Ahmad Baddour og holdet har overvundet udfordringer og vundet en utrolig bedrift, da de sikrede sig en 3-2 sejr over Hasle Boldklub.
”Det var virkelig fantastisk, at det lykkedes. Det var kulminationen på en vild rejse de seneste måneder,” udtaler Danni Ahmad Baddour og Samer Osman.
Holdet, der for bare få måneder siden var tæt på opløsning, har nu cementeret sig som et topplaceret hold i serie 1. Denne præstation markerer en særlig sejr, da ACFC tidligere har oplevet oprykningsnederlag i sidste øjeblik.

Selv i regnvejr på Arena Vest i Gellerup var jublen intens, og spillere og tilhængere omfavnede hinanden i ren glæde. Trænernes dedikation og spillernes vilje har transformeret et kriseramt hold til en succesoplevelse.
Danni Ahmad Baddour og Samer Osman overtog holdet få uger før sæsonstarten og formåede at genoplive holdets ånd. Et afgørende element i denne transformation var at skabe et engageret og sjovt miljø omkring holdet.
”Jeg har fulgt ACFC gennem mange år. Fællesskabet og energien herude er megafed. Der er en følelse af, at man er én stor familie,” udtaler Danni Ahmad Baddour.

Holdets sociale sammenhold og træningens fornyede fokus på motiverende boldspil har styrket båndene mellem spillerne. Starten for de nye trænere var udfordrende, men en imponerende vinderrække fra sæsonstarten med en 5-0-sejr i åbningskampen banede vejen for succes.

Spillerne oplevede en ændret dynamik på holdet, hvor støtte og engagement erstattede tidligere frustrationer. Trænerne understregede betydningen af ikke kun at fokusere på teknisk udvikling, men også at opmuntre sociale aktiviteter.

”Stemningen havde ændret sig. Danni er rigtig god til at tale spillerne op og motivere dem. Før gik vi bare hjem uden at få talt om tingene, når vi havde tabt en kamp, men nu bakkede alle hinanden mere op,” udtaler Samer Osman.

ACFC har tiltrukket talentfulde spillere som Ahmed Osman, Ahmed Said, og Mahmoud Zaabout samt holdets første rent danske spiller, Sofus Grøn. Dette understreger klubbens ønske om mangfoldighed og inklusion.

Midtvejs i en afgørende kamp mod Hasle Boldklub, hvor ACFC var bagud 1-2, viste holdet en imponerende vilje til sejr. Mohamed Hundawi udlignede til 2-2, og Ahmed Said sikrede sejren med et mål til 3-2.

Selvom Hasle Boldklub kæmpede hårdt for at få noget med fra lokalopgøret, kunne ACFC fejre sejren med jublende fans, der stormede banen ved slutfløjtet.

Læs mere

Få hele artiklen hos Gellerup.nu


Vi har spurgt OpenAI om ACFC

ACFC: En klub med hjertet på rette sted

ACFC er en fodboldklub, der ligger midt i hjertet af Gellerup. Klubben er en del af en idrætsforening og spiller i National 2 ¹. ACFC har et hold i U19-ligaen og et hold i U17-ligaen ¹. Klubben har også en afdeling for kvinder og piger ¹.

ACFC blev grundlagt i 2008 og har siden da haft en stor tilslutning fra lokalsamfundet ¹. Klubben har en stærk social profil og har som mål at skabe et inkluderende miljø for alle ¹.

I 2019 blev klubben tildelt prisen “Årets Idrætsforening” af Aarhus Kommune ¹.

ACFC har også en fodboldskole, hvor børn og unge kan lære at spille fodbold ¹.

I oktober 2023 rykkede ACFC op i serie 1 efter en sejr over lokalrivalerne fra Hasle Boldklub ². Træner Danni Ahmad Baddour og træner-kollega Samer Osman var med til at føre holdet til oprykningen ². Oprykningen var en stor bedrift for et hold, der for bare få måneder siden var ved at gå i opløsning ².

ACFC’s trænere, Danni Ahmad Baddour og Samer Osman, overtog et kriseramt hold få uger før sæsonstarten i slutningen af juli ². Sæson efter sæson havde været på det jævne i serie 2, og mange af spillerne havde tabt lysten og troen på, at de kunne lykkes sammen i ACFC ². Men de nye trænere fik talt med spillerne og overtalte dem til, at de alle skulle give det en chance mere ². De nye trænere var klar over, hvad der skulle til. Der skulle være styr på tingene, og samtidig måtte der være plads til masser af motiverende boldspil og konkurrencer, så det var sjovt at være en del af træningen ¹².

ACFC’s oprykning til serie 1 er en stor milepæl for klubben og et bevis på, at hårdt arbejde og dedikation kan føre til succes ².

Hvis du vil vide mere om klubben, kan du besøge deres officielle hjemmeside ¹.

Henvisninger/links

… med følgende prompt til Copilot i Edge/Bing:

Skriv blogpost om fodboldklubben ACFC. Inddrag oprykning til serie 1, Danni Ahmad Baddour og Samer Osman.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2023-07 December

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2023-07 December side 24
i sektionen Gellerup.nu

forsiden af magasinet 2023-07 December

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data